На сцената се качиха Боби Косатката, Славин Славчев, Лина Никол, които партнираха на Карл Сентанс и Рони Ромеро

Истински фурор, силни аплодисменти и хиляди усмивки по лицата на всички заклети фенове на рока - това предизвикаха музикантите, част от проекта на д-р Милен Врабевски "Intelligent Music Project". За последния концерт от турнето “Creation” на сцената се качиха Боби Косатката, Славин Славчев, Лина Никол, които партнираха на Карл Сентанс и Рони Ромеро.

А ето какво сподели пред нашата камера чилиецът минути след концерта.

„ДЕ Е БЪЛГАРИЯ?”: Истории на етнически българи, избрали страната ни пред родното място (ВИДЕО)

Здравей, Рони, много се радвам да те видя отново в България, този път в Пловдив. Дойде специално за всички твои почитатели от Букурещ. Какви са емоциите ти след концерта?

Беше прекрасно, невероятно е да си част от Интелиджънт мюзик проджект! Да свирим пред българска публика винаги е много специално, а този път още повече защото беше последното шоу от турнето. Закриваме обиколката „ Creation“, каквото е и името на албума. Страхотно е, че направихме първия концерт в Пловдив и сега завършваме отново тук в Античния театър. Прекрасна публика, прекрасни изпълнения, всичко беше перфектно!

Как вокалистът на Rainbow стигна и до България

Тази вечер представихте новия си албум „ Съзидание“. Какво е неговото послание?

Посветен е на ситуацията, в която живеем днес. Това което искаме да кажем на хората е че трябва да намерим начин да създадем себе си отново, да се възродим, след целия този хаос с коронавируса, много хора пострадаха икономически, загубиха работата си. Беше ужасно за всички. Точно затова искаме да вдъхнем надежда на хората. Приканваме ги да повярват в себе си и да се обединят, заедно да намерят решение и да преодолеят това.

Предстои работа по седмия поред албум на супергрупата, в който съавтор ще бъде самият Рони Ромеро.