Това потвърди окръжният прокурор Радослав Бухчев

Откриха труп на германец в добричкото село Соколово. Това потвърди окръжният прокурор Радослав Бухчев. В сряда мъжът е бил отвлечен и е бил обявен за издирване. Случаят се разследва.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Германска гражданка, постоянно превиващата в страната, е подала сигнал, че 59-годишният й мъж е бил отвлечен на 20 октомври. Около 22:00 ч. съпругата на жертвата получила ултимативно писмо с искане за откуп от 100 000 лева, който да бъде събран в следващите 48 часа. Бележката била придружена от биологичен материал, върху който бил поставен пръстен на половинката й.

 

 

Започнало разследване, а за органите на реда за броени часове разкрили друго тежко умишлено престъпление - убийството на германския гражданин. Установени са две лица, също граждани на Германия, за които се смята, че са извършили престъплението. Открито било и тялото на жертвата. Двамата мъже – Р.К. (59 г.) и Т.К. (23 г.) - баща и син, ще бъдат привлечени към наказателна отговорност за извършеното от тях убийство. Те ще бъдат задържани за срок до 72 часа. Предстои да им бъде наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Репортер: Надежда Карапанчева

Син уби баща си в Сливен, удрял го с камъни в главата (ВИДЕО)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.