Той помага безвъзмездно на възрастни от целия регион

Млад мъж от Павликени помага на жители от региона по нестандартен начин. 25-годишният Костадин Ангелов предлага безплатно цепене на дърва, озеленяване и поддържане на тревни площи на възрастни и нуждаещи се хора. Уловка няма, а благородното решение е продиктувано от непрестанно покачващите се цени на стоките и услугите, а вниманието, което се обръща на възрастните, според него, е недостатъчно.

Акция за почистването на река Марица

„Получавам множество обаждания от възрастни хора. Някои звънят само, за да ми благодарят и да ме похвалят, което ме радва. Аз не мога много да им помогна, но се старая да бъда полезен по всякакъв начин. Има много възрастни хора, които живеят сами и имат нужда от помощ, но не си го признават”, обяснява той.

Костадин казва, че реклама не му е нужна, тъй като и на този етап има достатъчно работа. „Много хора от региона ме познават. Графикът ми е пълен до средата на ноември. Нямам нужда от реклама, така или иначе на този етап не мога да поема повече работа”, допълва младежът, който е категоричен, че ще продължи да помага на хора от региона, когато и с каквото може.

Благородна кауза: Да купим подарък от майка на дете с увреждане

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.