Има пострадали

Гонка в центъра на София приключи с тежка катастрофа и трима пострадали. Ранените са настанени в болница. Инцидентът станал, след като непълнолетен водач на лек автомобил не спрял за полицейска проверка, а се е опитал да избяга. 

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

По информация на NOVA по пътя си шофьорът ударил последователно около 20 коли, като преследването приключило с тежка катастрофа на кръстовището на бул. "Тодор Александров" и ул. "Опълченска". Водачът на лекия автомобил е задържан, след като се опитал да избяга от полицията. 

 

 

„Водачът на автомобила е направил най-малко 20 пътнотранспортни произшествия в различни участъци. Ние бяхме в участъка на „Опълченска“ с „Тодор Александров“, където имаше шест пострадали автомобила. Включително автомобил с малки деца“, заяви Красимир Димитров, дирекция "Аварийна помощ и превенция".

„Щетите – в задна лява гума, където е основният и най-голям удар. Гумата е спукана, джантата неизползваема. След това продължаваме напред – мисля, че такси ударих, виждате бронята и малко от калника“, разказва Петър, един от потърпевшите.

Видео: БГНЕС

Движението по целия булевард беше блокирано, като в задръстването попаднаха и коли на градския транспорт. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.