Конкретните параметри по кредита се уточняват индивидуално с клиентите

Кредит Тръст e небанкова финансова институция, която отпуска кредити на физически лица и фирми, които имат нужда от финансиране и обикновено са получили отказ от банка.

Част от изискванията на повечето банки са лицето да има трудов договор, официално доказан доход, добра кредитна история, липса на запори и изпълнителни дела, бизнесът да има история.

За финансиране от Кредит Тръст може да бъде одобрен всеки, дори при съществуващи проблеми с доходи или влошен кредитен рейтинг (лошо ЦКР), без условия за трудови договори и без поръчители.

Кредит Трсът изисква от клиента да предостави подходящо ипотечно или друго приемливо обезпечение. Най-често това е жилище, офис, магазин, ателие или друга собственост в по-голям град.

Размерът на кредитите, които дружеството отпуска е между 10 000 лв. и 2 000 000 лв.

Условията за кредитиране включват възможност за пълен гратисен период за първите 12 месеца. Няма такси за кандидатстване, усвояване и управление. Оценката на имота също е безплатна за клиента.

„Когато става въпрос за кредитиране или получаване на финансиране, има много варианти. Хората най-често се обръщат към банка за ипотечен, потребителски или фирмен кредит. Предимството при Кредит Тръст е, че няма много изисквания“, коментира Владимир Велинов - един от управляващите собственици на Кредит Тръст.

„Имаме клиенти, които имат нужда от спешно финансиране и ни търсят заради съкратените срокове и бързината, с която получават парите от нас.

Конкретните параметри по кредита се уточняват индивидуално с клиентите в зависимост от предлаганото от тях обезпечение и неговото местоположение, както и в зависимост от личните предпочитания на клиента. Стараем се да сме гъвкави, да удовлетворим всички изисквания и да правим кредитирането по-достъпно“, допълва Владимир Велинов.

На сайта на Кредит Тръст credittrust.bg има онлайн форма за подаване на запитвания за кредит. Клиентът може да получи информация и на телефон 02 494 21 21. Първоначално одобрение се получава до 30 минути.