Бетано предлага различни и разнообразни предложения за бъдещите си потребители

Любимото условие на хазартните играчи, които избират бранд, през който да залагат своите средства, е свързано с наличието или липсата на достатъчно изгодни бонусни оферти, които могат да придадат допълнителна стойност на нашето онлайн пътешествие. Всяка уважаваща себе си компания обаче се е погрижила за този елемент и обичайно има цяла плеада от опции в тази насока, за да бъдат удовлетворени прищявките на потребителите. Същият ефект може и да се постигне посредством бетано бонус код. Този бонус показва, че един от най-новите състезатели на хазартния пазар в България – Betano, е повече от наясно с тънкостите на занаята. Бетано предлага различни и разнообразни предложения за бъдещите си потребители.

В следващите редове ще разгледаме и разнообразните опции как да получаваме стимулиращи суми, без да трябва да вкарваме на свой ред средства. Разбира се, ще погледнем и към традиционните бонуси, идващи след направен депозит.

1. Начален бонус за залог

Става дума за онази минимална, но стимулираща сума виртуални пари, които може да получите веднага, след като си направите регистрацията в сайта на избраната бетинг компания. В случая на Betano тя е за размер от скромните 5 лева, които обаче ще са напълно достатъчни, за да играете, без да се налага да депозирате нито една стотинка лични средства.

2. Бонус при довеждане на приятел

Прехвърляме се към още един типичен бонус, който обаче по-скоро свързваме със света на корпоративната среда, отколкото с хазартната такава. Все повече брандове обаче използват този зарибяващ тип маркетинг, осланящ се на стария принцип за разпространение на информацията „от човек на човек“.

Сумата тук е по-привлекателна – в рамките на 15 лева, които получавате, след като вашият приятел се е регистрирал успешно и въвел рефериращия код, който е получил от вас. Този трик може да бъде повторен известен брой пъти, но опцията, все пак, не е неограничена. Отново обаче получавате паричен стимул, без да трябва да бъркате към собствените си спестявания, което в някои случаи е напълно достатъчно.

3. Бонус при начален депозит

Преминаваме и към заплатените оферти, които обаче носят със себе си и възможности за далеч по-дебел бонус. В случая на Betano става дума за 100% от началния ви депозит, до 100 лева. Това значи, че може да инвестирате 100 и да получите още 100, които обаче трябва да използвате за хазартни цели, а не да изтеглите веднага. Компанията предвижда определен брой пъти, в които да развъртите тези общо 200 лева, което може да се окаже пагубно. Знаете принципът – колкото повече разигравате дадена сума, толкова по-голям е шансът да допуснете грешка. А и при тази възможност вече трябва да плащате свои средства, за да получите стимула.

4. Бонус при колонка

Стигаме и до онези моменти, в които ви се приисква да комбинирате максимален брой залози на едно място. Тук бонусът може да стигне до 50% нагоре над печалбата, която оригинално сте щели да завоювате, ако не беше включена тази опция. Разбира се, рискът от провал отново се увелича, тъй като получаването на този бонус обичайно изисква да комбинирате прави знаци, които са най-трудните за уцелване.