Според него зеленият сертификат не действа и тази мярка е безсмислена

"Безкрайно е цинично Гешев да говори за съкращения на фона на агентите в ДАНС. Това е престъпна и антибългарска организация. Дано ден някой разберем колко грешни пари са похарчени за незаконно подслушване. Над 350 души са разпитвани за заличаването на "Възраждане". Това заяви на брифинг лидерът на партията Костадин Костадинов.

Той коментира и "златните" паспорти. "Възраждане" подкрепя всички проверки, но докато се фиксираме върху "златните" паспорти, забравяме срамни покупко-продажби на хиляди български паспорти на много по-скромни суми. Да кажем - 5000 евро. Срамно, унизително и долно е това, че държавата допускаше години наред да се продава гражданство на българи", припомни Костадинов.

Костадинов: Протестите в сряда ще са мащабни, властта я е страх

Относно предстоящия протест той каза, че е видимо, че зеленият сертификат не действа и тази мярка е безсмислена. А след като той не се спазва, трябва да се премахне, смята Костадинов. 

По повод извозването на протестиращи с автобуси Костадинов сподели, че "Възраждане" не кара никого, само им дават възможност да дойдат в София. "Когато някой иска да бъде чут гласът му, трябва да му бъде дадена възможност, дори да не може да си го позволи. Разбирам страха и пропагандата от другата страна, но няма да им ефекта, който се цели", категоричен е той.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.