Тя подчерта, че се надява на промяна в ръководството на градската органзиация на партията

"Нямам намерение да се кандидатирам за председател на БСП – София. Това беше пуснато в медиите, за да се разфокусира вниманието. Много често се опира до моето име – не мога да разбера защо. Преди време и Сергей Станишев и други – отново се упражняваха с моето име, когато станах член на Националния съвет”. Това заяви в студиото на „Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA News Теодора Овчарова от БСП в отговор на въпрос дали тя ще бъде наследник на отстранения Калоян Паргов начело на софийската организация на партията.  

По думите й софийската градска организация на партията не е наследствена. „За да стане някой шеф – той следва да си го изработи, да си го заслужи и да го изберат неговите другари”, категорична е тя.

„Аз лично се надявам на някакъв вид промяна. На човек, който ще донесе нов полъх и ще мотивира софиянци и хора от БСП да повярват отново, че ние действително се борим с това задкулисие и защитаваме техните интереси”, подчерта Овчарова в отговор на въпрос кой според нея трябва да оглави градската организацията на партията.

Целия разговор гледайте във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.