Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След като в епизода във вторник вечер, на дамите им се наложи да се превъплътят в автомонтьори, водопроводчици и експерти по киселото зеле, някои доказаха, че мъжкия свят им е напълно чужд, а други, че лесно могат да сменят професиите си. На първо място в класирането се наредиха Мария и Виолин, а последни останаха лидерите до момента Милка и Желязко.

Цветослава и Кристофър от „Един за друг“: Бяхме в топ 3, но една грешка води до провал

В следващия епизод на най-романтичното риалити дамите ще трябва да използват познанията, които имат за половинките си, за да отгатнат успеха им в следващото предизвикателство.

Мъжки времена настъпват в „Един за друг“

Мъжете ще трябва да отговарят на най-различни въпроси, свързани с женския свят, докато ловят риба. Господата се гмурват в женския свят, въоръжени с бистри умове и здрави китки, които ще се наложи да издържат тежестта на незнанието им.

Кои ще преминат успешно изпитанието и ще станем ли свидетели на мъжка солидарност? Кои ще се окажат истински акули в океана от женски теми? Ще има ли обрат в класацията след играта? Коя ще бъде първата номинирана двойка за седмицата, която ще е застрашена от излизане от предаването утре вечер?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.