Талантливият певец беше част от журито на хитовото шоу „Като две капки вода“, където оценяваше и подкрепяше участниците

Пред репортер на „На кафе“ Миро разказва лесно ли е да оценява изпълнителите в шоуто и защо човек не трябва да спира да вярва в себе си.

Позволява ли си да дава оценки в живота?

„Мисля, че съм обективен, без да нагрубявам. Добре е когато правиш критика, тя да е позитивна, за да може човекът да надгради над това, което е направил. Очевидно е, че е положил труд“, коментира Миро, който беше жури в последния лайв на шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Втора победа за Дарин с емоционално изпълнение в „Като две капки вода“ (ВИДЕО + СНИМКИ)

„Мотивиран съм в момента и мисля, че нещата с годините стават по-добри. Мисля, че в началото на кариерата съм бил мотивиран, но не толкова, колкото съм в момента“, разкрива до каква степен се мотивира като изпълнител. „Човек не трябва да спира да вярва. Спреш ли да вярваш в себе си и във възможностите си, казваш „довиждане“. Мисля, че всеки има правото да си вярва, защото за цялата вечност има едно единствено „ти“ и „аз“. Не говорим за самочувствие, а за обективност, защото наборът от качества, които притежаваш, опит и емоции, те правят единствен в цялата вечност. Затова трябва да имаш самочувствие, че имаш какво да дадеш на хората.“

Как преодолява страховете си?

„Мисля, че няма нужда от страх, защото той е погрешно тълкуване на обстоятелствата. Във всяка ситуация трябва да вземем решение как ще реагираме. Разбера се това изисква емоционална дисциплина, към която някои от нас се стремим да постигнем“, споделя певецът.

Дарин Ангелов: Три неща ме затрудниха в образа на Камелия

За сравнението с кумирите си

„Не спирам да се уча. Сравнението не е добро. Мога да се сравнявам само със себе си от вчера и се надявам ако днешното ми аз не е толкова добро като вчерашното, да имам много сериозен диалог със себе си. Тоест единственото, с което мога да се сравнявам съм аз, собствените ми успехи, грешки. Сигурно ще прозвучи оптимистично, но грешки няма, защото в момента, в който сгрешим, вече сме крачка напред до успеха. Това е защото не започваме от нула и знаем какво да не правим“, допълва Миро.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.