Победителят в последния лайв на „Като две капки вода“ сподели повече за емоциите си на сцената на любимото шоу за имитации

„Подходих изключително отговорно към образа си. Благодарен съм на Камелия, която малко преди предаването ми писа: „Успех, Даре!“. Надявам се, че не съм я разочаровал. Тя е много щур и див изпълнител.”

Дарин Ангелов извоюва първата си победа в „Като две капки вода“

„Три конкретни неща ме караха да се чувствам неудобно. Започваме от високите токчета и от това колко стискат пръстите на краката. Много убива, чудя се как жените ходят с тези обувки? Другото – бюстът. Казах, че след изпълнението на Сано, този бюст вече има име – той се казва: „Гери Никол“. Бях с него, но се чувствах странно, признавам си. Започнах да разбирам, че жените наистина са по-силния пол. Третото – бяха специфичните мъжки подутини, които трябваше да приберем. А това беше изключително неудобно. Получих много похвали, но и много обиди на лични съобщения“, сподели актьорът.

ГАЛЕРИЯ: Шести лайв на десети юбилеен сезон на "Като две капки вода"
 

Георги Низамов за представянето на Дарин

„Той е страхотен професионалист и за него това е част от работата. А какво му коства, той си знае. Но видях една нотка на огромно щастие в негово лице. Не защото спечели лайфа, а защото направи нещо, което никога през живота си – нито в театъра, нито в киното, би направил. Смятам, че Дарко се справи най-добре с естетиката и пластиката на Камелия. И енергията, която трябваше да бъде канализирана. Той трябваше да влезе в атмосферата на един клуб, където се работи на ниво хората, които са в него и то в определено време на нощта. Дарко хвана това много добре и издържа от началото до края. И най-важното: хвана публиката, така че да избухне заедно с него.“

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.