Певицата разтърси сцената и спечели с гръм победата в осмия лайв на „Като две капки вода“

Пред репортер на „На кафе“ победителката в осмия лайв на „Като две капки вода“ Анелия споделя как изгради образа на DARA и какъв е вкуса й за мъже

„Бих искала да благодаря на всички и специално на DARA, която е прекрасна жена, колега, артист и за мен приятел, тъй като се отзова на 100% на молбата ви за съдействие. Отдели от времето си да ми помогне за изпълнението и дори съм облечена с нейните дрехи в шоуто. Песента е много динамична и има много пеене още от началото. Тя не спира да пее и да се движи. Има специфични движения, които ми помогна да обра. Помогна ми да направя изпълнението по-леко“, признава Анелия.

За най-голямата победа в живота

„Смятам, че тепърва ще имам големи победи. Но най-голямата е човек да постигне баланс в живота си. Говоря за баланс между професия, семейство, любимите хора, свободното време, приятелите – всичко това в съвкупност за мен е щастието“, споделя певицата.

Анелия е новият победител в „Като две капки вода“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

За предстоящото предизвикателство в следващия лайв на „Като две капки вода“

„Ще е трудно за мен да изпълня дует между Силвия Кацарова и Васил Найденов. От 20 години съм на сцената и се опитвам да не слагам музиката в кутийки и да не я ограничавам. Пея всякакъв стил музика, но по-съвременния поп ми допада повече, например DARA или Мария Илиева. По-трудно ми е да изпълнявам класическата естрада – Лили Иванова, Васил Найденов, Силвия Кацарова. Това ще е предизвикателство за мен. Силвия Кацарова има специфичен тембър, който трябва да направя по най-добрия начин. Ще се постарая, но е важно да излезе от тембъра на гласа ми“, коментира победителката.

Втора победа за Дарин с емоционално изпълнение в „Като две капки вода“ (ВИДЕО + СНИМКИ)

„Не помня коя е най-нелепата свалка в живота ми, тъй като съм жена, свикнала с много внимание и това е нещо естествено за мен. Но на въпроса, кое ми прави впечатление в другия пол, е важно мъжът да е деликатен. Например когато попита дали е удобно да вземе номера на телефона, за да се обади. Тоест да не влиза остро, а да има елегантност и култура във взаимоотношенията“, разкрива какво й харесва и какво не във взаимоотношенията.

„Впечатлявам се от дребните неща. Освен на празник любимите хора да се постараят, защото това показва отношение и уважение към мен, но също така държа много на малките жестове. Обожавам сутрин когато стана да имаме половин час, в който да пием кафе, да споделим плановете си за деня. Доста често се карам с приятеля ми, който е силно ангажиран и програмата ни се разминава. Това дори не е жест, но тези 30 мин заедно, мен ме правят щастлива. Малките, неочаквани неща ми правят впечатление. Естествено и аз ги правя. Зрелият човек спокойно изразява чувствата и любовта си.“

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.