Певицата разказа подробности за втория си годеж с актьора

В бюлетина на официалния си уебсайт Дженифър Лопес даде нови подробности за предложението за брак на Бен Афлек. Когато става дума за любовна история с Бен Афлек, Дженифър Лопес често е щедра на думи. Звездата, която се сгодява за актьора за втори път, разказа на официалния си уебсайт за предложението на партньора си. Певицата, която описва връзката им като "втори шанс в любовта" след раздялата им в началото на 2000 г., казва, че "най-голямата ѝ мечта се е сбъднала".

Дженифър Лопес и Бен Афлек - щастливи и влюбени на червения килим (СНИМКИ)

"В събота вечер, на най-любимото ми място на света (хубава вана с мехурчета), моята прекрасна любов коленичи и ми предложи брак. Бях напълно неподготвена и просто го гледах в очите, усмихвах се и плачех, опитвайки се да осъзная, че след 20 години това се случва отново, наистина нямах думи", пише тя. "Това "да" ли е?", попитал я Бен Афлек. "Казах ДА, разбира се, че е ДА", отговорила тя.

Изпълнителката на "Jenny from the block" продължава разказа си, като обяснява, че е имала най-голямата усмивка и "по лицето ѝ са се стичали сълзи". "Чувствах се невероятно щастлива". И макар че 52-годишната дива понякога е известна с екстравагантните си вкусове, тук тя признава, че "това не беше нищо необичайно, но беше най-романтичното нещо, което можех да си представя..., просто един тих момент в събота вечер у дома, двама души, които си обещават да бъдат винаги един до друг".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Джей Ло вярва, че те са "двама големи късметлии, които имат втори шанс за истинска любов". За зеления си годежен пръстен тя казва, че "този цвят винаги ѝ е носил късмет и ще го носи винаги".

Бен Афлек предложи брак на Джени през 2002 г., и това стана топ новина във всички медии. Две години по-късно двамата обявиха раздялата си. След това двамата създадоха семейства съответно с Дженифър Гарнър и Марк Антъни, преди да се съберат отново през 2021 г. Бен Афлек и Дженифър Лопес току-що си купиха гигантско имение в Лос Анджелис за 55 милиона долара. Това е достатъчно, за да живеят щастливо като съпруг и съпруга заедно с децата си от предишните бракове.

Бен Афлек стана за смях с огромна татуировка (СНИМКИ)

17 ГОДИНИ СЛЕД РАЗДЯЛАТА: Дженифър Лопес и Бен Афлек отново заедно? (СНИМКИ)

Завръщането на "Бенифър": Джей Ло и Бен Афлек се целунаха страстно (ВИДЕО+СНИМКИ)

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделиха официално (ВИДЕО)

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС