Пострадалите са на 41 и 61 години

Част от надлез се срути на пътя край град Девня, в района на най-големия завод за производство на сода у нас.

СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА ИНЦИДЕНТА ВИЖТЕ ТУК

Товарен автомобил, превозващ багер, съборил част от железобетонното съоръжение, докато преминавал под него. Една от плочите се стоварила върху кола, движеща се зад камиона. При инцидента има двама пострадали - жени на възраст 41 и 61 години, каза за NOVA кметът на Девня Свилен Шитов. Специални екипи с часове провеждаха операция по изваждане на една от ранените от колата. От лечебното заведение, в което са настанени ранените, заявиха, че краката им са сериозно пострадали. 

Видео: БГНЕС

„Около 9.10 часа е получен сигнал за ПТП на пътя Суворово - Девня”, обясни Петко Камбуров, началник на сектор „Пътна полиция”-Варна.

Тестовете за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. 

Със случая се зае Районната прокуратура във Варна. Оттам съобщават, че работата по досъдебното производство продължава под ръководството и надзора на Териториално отделение – Девня. Изясняват се причините, довели до тежкия инцидент. Предстои назначаването на множество експертизи.

„Надявам се, че органите ще установят причините и това кой е виновен и каква точно е вината”, каза Свилен Шитов - кмет на Девня.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.