Опозицията отново атакува властта по темата

Скандалът с решетките в парламента не стихва. Опозицията отново атакува властта за решението, а все още няма яснота кой е разписал документа за монтирането им.

„Нали се разхождахте с табели: „Нас не ни е страх”, заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ. „Министър-председателят поиска решетки за лидера на опозицията - получи ги. И след 24 часа съдът постанови, че те са незаконни. Вие поискахте решетки за парламентаризма”, заяви Атанасова.

Скандал заради железни решетки в НС (ОБЗОР)

 „Решетките ще бъдат премахнати, със съответните последствия. Нито детайл, нито проект е минавал през председателят на НС, когато говорим за отговорността му. Това е съгласувателна процедура между администрацията и НСО”, заяви Мирослава Петрова от „Продължаваме промяната”.

„Трябва да излезем и да си признаем, когато сгрешим. Когато искаме доверието на хората, не трябнат прегради. Ако не сме искрени, значи си го заслужаваме. Трябва да внимаваме да не ни изгонят с камъни”, заяви Ива Митева от ИТН.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.