Лидерът на ГЕРБ е на среща със симпатизанти в Шумен

„Въпреки нашето запъване за избори, ние виждаме, че те идват”. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в Шумен. Борисов обвини управляващите, че не се справят с ценовата криза. Той обяви още,  че мерките на кабинета залагат капан за следващите години.

„Намираме се в Шумен - житницата на България. Какво стана със зърното? Къде са тези милиард и 200 милиона?”, попита Борисов.

„Всички си подписаха договорите с „Газпром", взимат си евтиния газ и си мълчат, защото не са „такива герои”, каза още той.

„Викате „оставка”, за да се върне ГЕРБ на този „обран бостан” в момента. Искате да ме направите заложник”, обърна се лидерът на ГЕРБ към симпатизантите. 

„От едната страна е Кирил Петков, който казва, че подкрепят бизнеса с 4,1 милиарда, от другата страна е отговорът на министъра на енергетиката, че е 1,1 милиарда. 3 милиарда лъжа и това за вас не е новина”, каза Борисов.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.