Искали да вземат алкохол от бензиностанция, без да си платят

В Горна Оряховица задържаха 48 футболни фенове от Черна гора. Снощи те били в Разград, за да подкрепят клуба си „Сутиеска”. През нощта си тръгнали. Спрели на бензиностанция на пътя София-Варна, за да си купят алкохол, но не си платили. Щетата е за около 900 лева.

Не са задържани само тримата шофьори. Те признават, че пътниците били пияни.

Три са бензиностанциите, в които черногорските фенове са пазарували без да плащат.

Първи разбират служителите на обект до село Добри дял.

На бензиностанцията спират 45 фенове с трима шофьори, където пазаруват за около 1000 лв. и не си плащат.

След сигнал до 112 автобусът е спрян към Севлиево и задържан в полицията в Горна Оряховица. Разпитите и работата с феновете, които са били в нетрезво състояние е продължила през цялата нощ.

Рано тази сутрин черногорските ултраси са събрали сумата, която не са платили и са я върнали на управата на бензиностанцията.

Преди да ударят бензиностанцията във великотърновско, черногорските фенове пазаруват без да платят и бензиностанция в Търговище. Служители там, разбират за кражбата правейки отчет. Затова, след Горна Оряховица, ултрасите са били върнати в търговищката полиция за обяснения.

А след Търговище 45-те фенове ще дават обяснения и в полицията в Севлиево. Вчера, на идване в България са напазарували без да платят голямо количество енергийни напитки и сладолед.

Отборът на Сутиеска загуби първия квалификационен мач за Шампионска лига от Лудогорец с 2:0 в Разград.

Още по темата гледайте във видеата.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.