Източници на NOVA твърдят, че униформената е пътувала в колата му в момента на жестоката катастрофа

Има данни за това, че служителка на МВР е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, потвърдиха за NOVA от МВР. Източници от разследването твърдят, че става въпрос за Симона Радева - служител в Първо РПУ - София. В момента тя е на разпит в Националното следствие.

СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА ВИЖТЕ ТУК

Двамата имали любовна връзка. Като патрулен полицай, Радева му осигурявала „зелени вълни”, когато шофирал по улиците на София, както и „чадър”. 

Рашков за Семерджиев: Съмняваме се, че полицаи не са изпълнявали своите задължения (ВИДЕО)

Семерджиев бил информатор на ГДБОП, научи още NOVA. В този смисъл полицейската закрила на Радева не била жизнено необходима за него. Майката на бившия футболист пък имала връзка с водещия му офицер.

Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев

„Да, той е бил свидетел по едно от делата срещу група за наркоразпространение. Но до момента нямаме данни да е в привилегировано положение", коментира на брифинг вътрешният министър в оставка Бойко Рашков.

Снимка: Профил на Симона Радева във Facebook

Според източници на NOVA Радева е пътувала в автомобила на Семерджиев в момента на жестоката катастрофа на бул. „Черни връх” във вторник.

По случая работи Дирекция „Вътрешна сигурност” на МВР.

ВСИЧКО ЗА СМЪРТОНОСНАТА КАТАСТРОФА В СОФИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.