Актьорът е зает и със снимките на "Жана дю Бари" в Париж

Вътрешен източник сподели пред „Hollywood Life“, че 59-годишният актьор от "Карибски пирати" е развълнуван да заеме режисьорския стол за първи път от 25 години насам.

"Въпреки че снима други проекти и работи върху музиката си, режисурата е нещо, към което той иска да се върне от много отдавна", каза източникът пред изданието.

Деп срещу Хърд: Ще промени ли скандалът между звездите делата за домашно насилие? (ВИДЕО)

Неотдавна Джони Деп спечели делото за клевета срещу звездата от "Аквамен" Амбър Хърд и получи 10,4 милиона долара, но по-късно Хърд подаде молба за обжалване на присъдата. Докато се разглежда обжалването, фокусът на Деп изглежда е насочен към текущите му проекти, а не към съдебната битка, като освен режисьорското начинание, той е зает със снимките на "Жана дю Бари" в Париж.

Предстоящият филм проследява историята на живота на италианския художник Амедео Модиляни и е базиран на пиесата на Денис Макинтайър, проследяваща ключов момент от живота на художника през 1916 г. в Париж.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.