Апашът не крие лицето си

В рубриката ни "Дръжте крадеца" ви показваме кадри на мъж, който се оказва, че само за няколко дни е заснет да краде в три различни ресторанта. На видеото от охранителните камери се вижда как той влиза в едното заведение за бързо хранене, разбива касата и отмъква 1000 лв. 

"ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!": Как спасители заловиха мъж, задигнал вещи на плажуващи в Бургас

На второто видео се вижда как той и още няколко момчета изпочупват заведението и крадат стока и служебен телефон. Собственикът на едно от обраните заведения разказа пред NOVA, че крадецът е отворил касата и е взел оборота, без дори да се притеснява от камерите.

Срещу апаша е образувано досъдебно производство в Първо районно управление в София.

„Дръжте крадеца”: Дават 5000 лева награда за информация за мъже, обрали магазин

Радин Димитров е собственик на друго заведение, което е пострадало от обирджията. Той е публикувал пост във Facebook, след като ресторантът му бил "посетен" от недоброжелателя. С него се свързали собственици на други две заведения със същите оплаквания. Потърпевшите се надяват полицията да разпознае мъжа от записите и той да понесе отговорност за действията си.

Повече вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.