Майка твърди, че детето й е насилвано от служителка

Сигнал за насилие над дете от детска градина в Радомир. Според родителите му автор на посегателството над детето е жена от персонала в детското заведение, която си позволявала да го щипе и удря до синини.

Майката на пострадалото дете - Мерилина Владимирова обясни, че детето й се оплакало, че леля Мими я е ощипала. По думите й това е помощник-възпитател в детската градина. „Получих заплахи от роднини на лелята – че ще съжалявам за случилото се, че съм една въшка и ред други обиди”, призна майката.

Майката на момичето, паднало от стена за катерене: Децата сами са обезопасявали въжетата си

Възпитателката, която отговаряла за децата във въпросния ден, обясни пред камерата ни, че прибирайки се от игра навън, децата се струпали и тя хванала момичето, за да предотврати инцидент, но отрече да е било силно. „Нямам идея от къде са тези белези, аз детето го издадох без никакви наранявания”, твърди тя.

Нели Скримова е директор на ДГ „Слънце” – Радомир. По думите й в същия ден е видяла, че детето се разплакало, но не пожелало да й отговори какво се е случило. Майката обаче твърди, че при телефонен разговор същия ден директорката заявила, че момичето казало, че леля Мими го е ощипала.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.