Книгата се казва „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо”

Мемоарите на звездата Матю Пери от сериала „Приятели” вече са преведени и на български. Книгата се казва „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо”. В нея актьорът разказва за живота си, любовта, успехите и зависимостите му.

„10 години той е в образа на Чандлър. Това е сериалът, който го направи звезда. Това е сериалът, който за съжаление, му посочи и пътя надолу. Там той започва да злоупотребява с медикаменти, започва да злоупотребява с алкохол. Там намира много приятели. Той говори много за сериала и за това, което се случва зад кулисите”, коментира кинокритикът Зузи Аспарухова.

Екипът на „Приятели” са първите телевизионни звезди, които получават хонорар от 1 млн. долара на епизод за последния си сезон.

„Той е посветил голяма част от живота си в това да помага на хора да се лекуват от зависимости, от алкохолизъм, наркомания. За ролята му в „Приятели” говори по-малко. Не веднъж колегите му от сериала са му помагали да се въздигне, след като е стигал до най-ниските точки в живота си”, разказа АБО, редактор в издателство „Рива”.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.