Мисията ѝ е да създаде любов към четенето

„Четенето като множествен оргазъм” е най-новата книга на Иван Владимиров- Нав. Тя съдържа 70 есета, посветени  на любими автори и творби. Мисията ѝ е да създаде любов към четенето.

„Аз като мъж мога да кажа, че един мъж да почете на жената до себе си, да й почете нещо красиво, е едно от най-секси нещата, които може да направи. И не е по-малко секси от това да ѝ подари роза. Освен това, всяка жена е като книга, която може да бъде разлистена, така че четенето, може да научи мъжа на търпение”, разказа Иван Владимиров- Нав.

Книгите са спасявали живота му неведнъж, разказа авторът. „Имах много  фрустриращо детство и много лесно в такива моменти човек може да стане престъпник или да се пропие, докато аз избрах да се потопя  в книгите. След това, като се разведох, жената на живота ми ми разби сърцето в някакъв смисъл, тогава също ми спасиха живота. И превърнах и четенето, и писането в канал на тази цялата енергия на разочарование и тъга”, допълни авторът.

Иван Владимиров-Нав е автор на книгите „Две Цигари“, „Смешна метафизика за забавноразвиващи се“ и „Вегаски истории за мистици и простаци.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.