Защо „Продължаваме промяната” не успя да си осигури парламентарно мнозинство

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Между комплекса за превъзходство и нарцисизма. Диагноза на политическата реалност с криминалния психолог Росен Йорданов.

Призивът на „Демократична България” за хоризонта на надеждата. Какво виждат от коалицията там – зам.-председателят на Демократична България Владислав Панев.
Готви ли се БСП за третия мандат и каква ще бъде формулата на властта – зам.-председателят на социалистите Атанас Зафиров.

Защо „Продължаваме промяната” не успя да си осигури парламентарно мнозинство. За сенките и скандалите – депутатът от партията Венко Сабрутев.

Има ли успешна формула на властта и коя формация може да разчита на подкрепа от ГЕРБ. За новите реактори в АЕЦ, „Джемкорп” и газовите доставки. Говори Делян Добрев от ГЕРБ.
Задават ли се поредните предсрочни парламентарни избори. Как изглеждат политическите маневри от „Дондуков“ 2. Говори вицепрезидентът Илияна Йотова.
Един президент в епицентъра на най-голямата политическа криза – зимата на българското недоволство от 1997-а година. Петър Стоянов в „Белези от свободата”.

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота по NOVA NEWS.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.