Той коментира изказванията на Александър Дунчев, мигрантската криза и корупцията в страната

Стою Стоев от „Продължаваме промяната“ коментира обвиненията на Александър Дунчев за задкулисие в ПП. „Личните амбиции на един човек надделяват над общата кауза. Органите на партията са решили да процедират по този начин. Вместо да защитава каузата от най-добрата позиция за нас, колегата поставя ултиматуми да бъде или първи в листата, или няма да участва в ПП. Няма как да се подадем на такива ултиматуми“, каза Стоев  в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Той посочи приоритетите на партията за изборите. Най-важният е съдебната реформа, каза Стоев. 

Проблемът с мигрантския натиск е проблем на недофинансирането на граничните служби. Оградата, която се построи за толкова милиони, не върши никаква работа. Недофинансирането и изключително големите средства, които са необходими за поддържането на това непригодно съоръжение са сред причините, заяви Стоев. Това може да се обвърже и със скандала за корупцията. Всичко до голяма степен опира до проблема с корупцията, смята още той.

Даниел Лорер: Има търкания между ПП и ДБ, но ще ги преодолеем

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.