Съседите са подавали многократно сигнали до различни институции

Боклук, ужасна миризма и постоянен шум. По този начин вече три години твърдят, че живеят хората в блок 911 в столичния квартал “Люлин”. По техни думи семейство с две деца, което е под наем, тормози цял вход. Сигнали са подавани до различни институции, но без резултат.

„Ежедневно тези хора ни натоварват с постоянен стрес от страна на шумна музика и миризми. Имат животни, които никога не са извеждани и разхождани. Миризмата от фекалиите попива във фугите на панела. Живея под тях и имам две малки деца. Апартаментът ми е като градска тоалетна от миризмата на урина от животните над нас. Чува се непрестанен шум от викове и тропане”, оплака се в ефира на „Здравей, България” Пламен Иванов.

По думите му семейството, което тормози входа с хигиенните си навици има две момичета – на 8 и 13 години.

„Наскоро разбрахме, че семейството се е вързало към общия електромер на входа, който отчита тока на входното помещение и стълбищното осветление. Оказа се, че не са си плащали тока в продължение на 3-4 месеца”, подчерта домоуправителят на входа Костадин Янчев.

Живущите във входа са се свързали с наемодателя, но се оказало, че и той няма какво да направи.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.