Медийната група спечели престижната награда в категория “Медии” от списание “Бизнес лейди”

Поредно признание за Нова Броудкастинг Груп! Компанията се открои като една от най-динамично развиващите се фирми в България.

За поредна година медийната група спечели приза “Компания на годината” в категория “Медии” от списание “Бизнес лейди”. Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България, част от United Media.



В началото на годината компанията представи своя нов свръхмодерен студиен комплекс. Той е първият и единствен по рода си, създаден изцяло за електронни медии от ново поколение в страната. Комплексът на NOVA се простира на площ от около 17 хиляди квадратни метра. Освен с пет телевизионни студия, в сградата са разположени и четири радио студия, просторни апаратни, монтажни и изцяло нов нюзрум, създаден според световните медийни стандарти. 

"Компания на годината" е най-хубавата награда, защото една компания е нищо без хората, които работят в нея. Смятам, че това е награда за всеки един човек в NOVA телевизия, след успешната година, която имахме всички", заяви Методи Владимиров, водещ и продуцент в "Новините на NOVA".