Съчетаването на украшенията с тоалета само по себе си е фестивал на формите, цветовете и чувствата

Готови ли сте за любимите ви събития това лято, дами? Фестивали, концерти и нощи, които се превръщат в дни - това са летните месеци. Може би нямате търпение за концерта на любим ваш изпълнител или очаквате с нетърпение някой от фестивалите това лято? Да не говорим за най-скорошното събитие, с което всички заедно даваме старт на лятното настроение - July Morning. За да допълним визията си и да повишим настроението си, се нуждаем от подходящите бижута, разбира се.

Съчетаването на бижута, като част от тоалета ви за културно събитие, само по себе си е фестивал на формите, цветовете и чувствата. Собственият ви усет е най-правилният ви съветник тук. Сребърни бижута или ръчно правени елементи от друг материал - експериментирайте смело.

Напластяване на бижута – тренд за лято 2023

Напластяването (или layering) е съчетаването на няколко еднакви по вид бижута или иначе казано, внимателното им нареждане върху вас самите. Това може да е съчетание между различни по дебелина и дължина верижки и колиета. По същия начин може да подходите към пръстените и гривните на ръцете си.

Ключът към ефектното напластяване се крие в подбора на бижутата. Добре е да са изработени от сходен материал и да съдържат подобни елементи, но и да създават контраст във формите или дължината. Много известни личности са големи почитатели на този тренд. Върху Хари Стайлс, например, непременно ще забележите съчетание между злато и сребро - още нещо, което да се осмелите да опитате.

Цветни бижута – палитра от модели

Цветните бижута придават бохемска визия и са присъщи на свободните души. Те са интересни в съчетание с елементи от рафия в облеклото и аксесоарите.

Тук правилна формула няма. Изберете любимите си цветове и експериментирайте с материалите на изработка - от кожа през сребро и дори такива от преплетени конци.

От ръчно правените неповторими елементи до такива, изработени от благороден метал, цветният акцент ще бъде забелязан. Обърнете внимание и на символиката и личните си предпочитания в цветовете.

Бижута с цветни камъни – символика

Изразете чувство, черта на характера си или дръжте специален камък близо до себе си - за това са подходящи неповторимите бижута с цветни камъни. А на фестивалите през 2023 си е направо немислимо да изпуснете възможността да придадете на визията си особена сияйност и красота.

Тук водещи при избора ви често са значенията на различните полускъпоценни камъни, ако изберете такъв модел или пък търсите бижу с камък, подходящ за зодията ви.

Цветните бижута и особено тези с камъни са перфектният начин да предадете послание и да кажете на някого чрез подарък: "Аз те познавам. Това бижу е точно за теб."

Висящите обеци и как да намерим подходящия модел

Фестивалната ви визия не би била завършена без подходящите обеци. Това лято заложете на висящ модел, който да допълни ансамбъла от бижута, внимателно подбрани според личния ви стил.

Ще откриете по-нежни модели, както и такива, които впечатляват с изработката си. Можете да заложите на нестандартните варианти и да съчетаете висяща и къса обеца или да предпочетете удобството на по-изчистена визия.

Перлени бижута – елегантност в морската визия

Елегантността на перлите се крие в тяхната символика - нежност, белота, специфичен отблясък,  крехкост. Това, което прави бижутата от перли предпочитан избор и това лято, са именно тяхната семплост и завършеност.

Облите, нежни форми на перлените елементи са изненадващо универсален акцент за множество визии. За вдъхновение разгледайте варианти в съчетание с офис облекло, морска визия или в ежедневен градски стил. Не ги забравяйте в избора си на тоалет за фестивал - точно тяхната изчистеност може да направи визията ви още по-стилна.

Така бижутата ви се превръщат в неповторима формула, характерна само за вас. Те са впечатляващ начин да завършите фестивалната си визия това лято. Желаем ви хубави топли месеци и незабравими топли спомени от събитията, които предстоят това лято.