Гледайте романтиката „Имение от Англия“ от 12.30 ч. и премиерната комедия „Три стъпки до любовта“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Забавен и емоционален кино следобед очаква цялото семейство в ефира на NOVA с филмите, с които ще откриете романтиката и любовта. Старт на маратона поставя романтичната лента „Имение от Англия“ от 12.30 ч., в която ще проследим историята на Нора, която мечтае един ден да притежава собствена фирма за интериорен дизайн в Америка. Вместо това тя получава като наследство от далечния си роднина Едмънд, старото му провинциално имение в Англия. Продажбата на този имот би могла да осигури финансиране на бизнеса й, ето защо тя се отправя към Острова, където се сблъсква с един голям проблем - Джейми Алън, който отказва да позволи на Нора да продаде къщата, плашейки всеки възможен купувач с приказки за всевъзможни проблеми с поддръжката и дори призраци! Но докато Нора се бори за правата си върху имението, тя неусетно се оказва привлечена от харизматичния Джейми. Предстои и да вземе решение: дали бъдещето й е в Щатите с нейната мечтана дизайнерска компания, или пък в този очарователен провинциален дом с Джейми?

По-късно от 14.15 ч. ще се потопим в емоционалната атмосфера в премиерния любовен филм „Три стъпки до любовта“, в който съдбата ще срещне двама на пръв поглед несъвместими характера. Мади е трудолюбива радиоводеща, а Джон е безгрижен технологичен предприемач, който предпочита купоните пред задълженията в офиса. Новото приложение за запознанства на Джон е причина пътищата им да се пресекат. Двамата се срещат на живо в шоуто на Мади и неусетно по между им започват да прехвърчат любовни искри.

Не пропускайте романтичните заглавия „Имение от Англия“ от 12.30 ч. и премиерната комедия „Три стъпки до любовта“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.