Гледайте „Сватбата на най-добрия ми приятел“ от 12.30 ч. и "Ченгето от Бевърли Хилс" от 14.50 ч. в събота по NOVA

Тази събота от 12.30 ч. носителката на „Оскар" Джулия Робъртс ще припомни на зрителите колко далеч може да стигнем и колко ниско можем да паднем в името на любовта във филма "Сватбата на най-добрия ми приятел" по NOVA. Номинираната за „Оскар" и три награди „Златен глобус” романтична комедия се е превърнала в съвременна класика заради завладяващата си история и страхотния актьорски състав, включващ Рупърт Еверет, Камерън Диас и Дърмът Мълроуни.

Джулия Робъртс влиза в ролята на Джулиан Потър, която е направила обет с бившия ѝ годеник и най-добрия ѝ приятел Майкъл О`Нийл, че ако не са намерили идеалната си половинка до 28-годишната си възраст, ще се оженят един за друг. Минали са 9 години и Майкъл тъкмо е успял да открие жената, с която иска да прекара остатъка от живота си. В този момент Джулиан осъзнава, че е влюбена в Майкъл. С помощта на Джордж (Рупърт Еверет) Джулиан е готова на всичко, само и само да спре „сватбата на годината”.

По-късно от 14.50 ч. пък Еди Мърфи ще следи за реда в екшън-комедията "Ченгето от Бевърли Хилс" по NOVA. Атмосферата в Бевърли Хилс е нажежена, а отраканото детройтско ченге - Аксел Фоли (в ролята Мърфи) тръгва по следите на убиеца на най-добрия си приятел в Бевърли Хилс. Аксел бързо разбира, че необузданият му маниер не се вписва в полицейското управление на Бевърли Хилс, а двама негови служители са натоварени с мисията да следят нещата да не излязат от контрол.

Не пропускайте „Сватбата на най-добрия ми приятел“ от 12.30 ч. и "Ченгето от Бевърли Хилс" от 14.50 ч. в събота по NOVA.