Гледайте комедията „Не си играй с огъня“ от 12.30 ч., премиерната лента „Клифърд, голямото червено куче“ от 14.30 ч. и романтичната комедия „Ваканцията" от 16.30 ч. тази събота по NOVA

Старт на доброто настроение в празничния ден по NOVA ще даде комедията „Не си играй с огъня“ от 12.30 ч. на режисьора Анди Фикман. Той събира отбор от добри комици като Джон Легуизиамо, Джон Сина и Кийгън-Майкъл Кей, превъплъщаващи се в екип елитни пожарникари, водещи непрестанни битки срещу горските пожари в Калифорния. Извикани по спешност, пожарникарят Джейк Карсън и елитният му екип, се притичват на помощ на три братчета и сестричета, които са заклещени в горяща кабина. Пожарникарите бързо осъзнават, че нито един курс на обучение не може да ги подготви за най-голямото предизвикателство, с което са се сблъсквали до момента – да гледат деца. Докато животът, работата и пожарната им се преобръщат с главата надолу, тримата мъже  разбират, че децата, също като огъня, са диви и непредсказуеми. Ще успеят ли пожарникарите да докажат авторитета си на възрастни пред лудуващите деца или ще търсят друг подход, с който да ги научат да не си играят с огъня?

Филмовият маратон продължава с премиерната лента „Клифърд, голямото червено куче“ от 14.30 ч., в която ще проследим приключенията и перипетиите на един необичаен домашен любимец. Мистериозен спасител на животни подарява на Емили малко червено кученце на име Клифърд, което бързо се превръща в неин най-добър приятел. Клифърд обаче съвсем не е обикновен домашен любимец, изведнъж мъничкото животинче се превръща в голямо триметрово куче, което трудно може да остане незабелязано. Когато компания за генетични разработки се опитва да се добере до Клифърд, Емили и нейният чичо Кейси се отправят на гигантско приключение, което ще им помогне да обикнат себе си и света наоколо.

Финал на кино забавлението ще постави семейната комедия „Ваканцията" от 16.30 ч., в която Кейт Уинслет и Камерън Диас ще се наложи да си направят своята житейска равносметка и то навечерието на Коледа и Нова година. В тази забавна история номинираният за “Оскар” режисьор Нанси Майерс ще преплете съдбите на двете актриси с тези на Джъд Лоу и Джак Блек в един невероятен романтичен хаос. След поредица от любовни разочарования англичанката Айрис, в чиято роля влиза Кейт Уинслет, и американката от Лос Анджелис Аманда, изиграна във филма от Камерън Диас, се запознават в сайт, в който хората разменят домовете си за почивка. Двете се договарят всяка да прекара Коледа в дома на другата. И двете преживяват лек културен шок, и двете се забъркват с мъж. Сега трябва да решат какво да правят с новите си връзки, тъй като предварително уговореният срок за размяната изтича. Как ще завърши тяхното лудо приключение, предстои да видим в романтичната комедия.

Не пропускайте развръзката в комедията „Не си играй с огъня“ от 12.30 ч., премиерната лента „Клифърд, голямото червено куче“ от 14.30 ч. и романтичната комедия „Ваканцията" от 16.30 ч. тази събота по NOVA