Специалното празнично издание на NOVA кани зрителите да празнуват заедно

Впечатляващ финал на 2024 година ще постави NOVA с празничната си програма на 31 декември. Водещи на специалното издание „Гала вечер на NOVA” ще бъдат емблематичната Гала, а неин партньор ще бъде известният футболист и любимец на публиката Валери Божинов, който влиза в ново амплоа.  

А какво да очакваме още от Гала и Божинов в новогодишната вечер в ефира на NOVA? Програмата наистина ще е забележителна. 

Валери Божинов в края на 2023 г.: От Новата година очаквам да е като старата, само че нова

Голяма звездна компания се събира точно в 22:30 ч., за да отпразнува идването на новата година. Наред с водещите Гала и Божинов, блясък в шоу програмата ще добавят талантливите артисти Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти.  

С изобилие от добро настроение и много музика ще се включат и едни от най-любимите български изпълнители – Веселин Маринов, Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует "Ритон", Преслава, Софи Маринова и Константин.  

Забавно видео зад кулисите показва и как Коцето и Валери се готвят за Новата година с добро настроение и много смешки: 

„Феноменалнооо!“ 

„Оргиналноооо!“ 

„Всичко да е по водааа!“ 

„Големциии!“ 

„Перфектнооо!“, 

ръсят лафове един след друг певецът и футболистът. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vbox7 (@vbox7official)

Специалното празнично издание на NOVA кани зрителите да празнуват заедно и да изпратят годината с усмивки и добри пожелания. 

В първите минути на 2024 г. настроение ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път заедно на една сцена през ноември в София, за да изпълнят най-големите си хитове в едно незабравимо шоу. С този концерт радио "Веселина" отпразнува 31 години в ефира на България. 

Насладете се на празничните часове в компанията на NOVA!