Актрисата е специален участник в новогодишната програма на NOVA

Актрисата Милица Гладнишка има удивително чувство за хумор и го доказва постоянно. Талантливата звезда, която е известна и с дублажа на филми, музикалната си кариера и  специалните стендъп представления, които изнася, този път каза уникален лаф, който вярваме, че ще стане изключително популярен.

„Розова маруля! Недей! Боже, Господи, недей! Спри ме, спри ме!“, с усмивка казва Милица пред камерата на NOVA, докато си похапва хапки с месен деликатес.

Това издава бекстейдж видео, заснето по време на работния процес по записите на специалното издание „Гала вечер на NOVA”, с което телевизията поставя впечатляващ финал на 2023 година на 31 декември от 22:30 ч.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vbox7 (@vbox7official)

Припомняме, че разкошната Милица и друг път се е шегувала с апетита си. Преди време тя беше качила снимка на чиния, преливаща от вкусни сандвичи, в профила си в Instagram с текст: „До всички, които ПИШАТ, ЧЕ СПАЗВАМ ДИЕТИ, ЧЕ ПИЯ ХАПЧЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ЧЕ СЪМ ОТСЛАБНАЛА.... ЕМИ, НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ!!!“

А какво да очакваме още в новогодишната вечер от ефира на NOVA?

Програмата наистина ще е забележителна. Водещи на специалното издание „Гала вечер на NOVA” ще бъдат емблематичната Гала, а неин партньор ще бъде известният футболист и любимец на публиката Валери Божинов.

Наред с Гала и Божинов, блясък в шоу програмата ще добавят талантливите артисти Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти.

С изобилие от добро настроение и много музика ще се включат и още от най-любимите български изпълнители –  Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует Ритон, Преслава, Софи Маринова и Константин.

Специалното празнично издание на NOVA кани зрителите да празнуват заедно и да изпратят годината с усмивки и добри пожелания.

В първите минути на 2024 г. настроение ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път заедно на една сцена през ноември в София, за да изпълнят най-големите си хитове в едно незабравимо шоу. С този концерт радио Веселина отпразнува 31 години в ефира на България.

Насладете се на празничните часове в компанията на NOVA!