Гледайте номинираната за “Оскар” екшън-фантастика на режисьора Майкъл Бей тази събота вечер от 21.50 ч. по NOVA

Шaя Лебьоф и Меган Фокс влизат в битка, за да спасят света в номинираната за три награди “Оскар” приключенска екшън-фантастика “Трансформърс” тази събота вечер от 21.50 ч. по NOVA. Популярната сага за извънземните роботи оживява на големия екран благодарение на ветерана в екшън жанра Майкъл Бей, а сред продуцентите е доайенът на кино фантастиката Стивън Спилбърг. Историята ще отведе зрителите до далечната планета Кибертрон. Преди хиляди години именно там избухва гражданска война заради мистичен талисман, който дава неограничена мощ на притежателя си. 

Двата клана роботи Аутоботи и Десептикони воюват помежду си и в търсене на изчезналия талисман водачът на десептиконите - Мегатрон идва на Земята в средата на 19-ти век, но обстоятелствата го принуждават да остане тук.

Сблъсъкът е между двете раси на роботите - благородните аутоботи, водени от мъдрия Оптимус Прайм, и коварните десептикони, командвани от страшния Мегатрон. Много скоро планетата Земя попада в центъра на конфликта и век по-късно съдбата на човечеството и изходът от войната ще зависят само от едно обикновено момче на име Сам (Шaя Лебьоф).

Не пропускайте развръзката в екшън-фантастика “Трансформърс” на режисьора Майкъл Бей тази събота вечер от 21.50 ч. по NOVA