Рецептите са на кулинарите в „На кафе”

В сряда шеф-готвачите в „На кафе” представиха две апетитни рецепти – за основно ястие и за десерт.

За приготвянето на първата гозба са необходими пилешки гърди, чери домати, пресен босилек, листа от мента, сол, черен пипер, захар и сусамово олио. За допълнение към него се използват спанак, манго, печурки, аспержи, пресен лук, авокадо и печени лешници.

Пиле сате с басмати и фъстъчен сос в кухнята на „На кафе” (ВИДЕО)

Десертът се приготвя с масло, кафява захар, брашно, ванилия, бакпулвер, сол и овесени ядки. Кремът към него е от кондензирано мляко, лимонов сок и един цял лимон.

Как точно да приготвите рецептите – гледайте във видеото.