Вижте как да приготвите екзотичното ястие

В кухнята на „На кафе” шеф-готвачът Атанас приготви екзотична рецепта. Тя е за пиле сате с гарнитура басмати ориз и фъстъчен сос.  Основният компонент от ястието – пилето, той приготви със захар, мед, рибен сос, кокосово мляко, олио, къри, куркума и кориандър.

В кухнята на „На кафе”: Целувчена торта с плодове и хрупкаво авокадо с моцарела

За соса кулинарят използва фъстъчено масло, кокосово мляко, захар, соев сос, ябълков оцет, сок от лайм, вода и къри паста. В гарнитурата, освен ориз басмати, шеф готвачът добави краставица, червен лук и листа от кориандър.

Как точно да ги приготвите вижте във видеото.