Репортерът на „На кафе“ Деси Жаблянова гостува в студиото на „На кафе“ и повдигна завесата за предстоящото в криминалната драма тази вечер

„След зловещото убийство на съдия Елдърова в първи епизод, тази вечер предстои да й се направи аутопсия и да бъде претърсен нейния кабинет. Установява се, че през последните дни от живота си тя е криела много тайни. Ще бъдат зададени много въпроси, а хората от семейството й е възможно да останат разочаровани от това, което ще бъде открито. Заподозреният вече не е един, а стават повече. Мия ще се натъкне на олтар от Средновековието, който също крие важна улика. А един от полицаите ще играе и двойна игра – агент под прикритие, който ще играе на два стана”, разкрива Деси Жаблянова.

Тайнствен олтар и средновековен демон заплитат мистерията в „Есента на демона“

Какво споделя Владо Карамазов за своя герой в сериала, с какво го е впечатлило Велико Търново и околността, и какво най-много обича да прави в свободното си време?

„Моят герой е самотник, чието емоционално състояние е плачевно. Не се занимава с нищо. Пазач е в смолянския театър. В общи линии виждаме в него един съсипан човек. Самият аз никога не съм носил брада и ако някой ме попита кое е най-голямото предизвикателство за мен в този образ – това е брадата. Никога не съм понасял бради и да я поддържам изисква за мен изключително търпение. Човек, като моя герой, би могъл да бъде спасен с любов или с някакво ново начало, нова тръпка или ново разследване. Да се върне пак там, където се е чувствал най-добре и най-значим. С връщането си във Велико Търново с новия случай той се връща към предишния си живот. Навярно точно това ще го изкара от тежката емоционалност, в която се намира“, разкрива Владо Карамазов и признава, че е перфекционист във всяко отношение.

Теодора Духовникова и Николай Николаев: В „Есента на демона“ показахме цялата красота на Велико Търново

„Това е моята съдба. Във всичко, което правя, виждам детайла и се интересувам от него. Въпреки че това често ми пречи. В живота си и във фотографията си търся тези незабележимите неща. Но пък и те са ми най-интересни. А с това ставам още по-голям перфекционист. Най-хубавите си кадри съм уловил в свободното си време. Когато обикалям селата около Велико Търново. Не бях пътувам много в тази част от България и с нетърпение чакам всеки шести ден, в който почиваме, да хвана колата и да тръгна по селата. Обективът ми помогна да забелязвам хората. Цялото ми съзнание е насочено да се вглеждам в хората и да търся моите обекти", допълва актьорът и се връща към своя персонаж в сериала Филип Чанов. „В „Есента на демона“ моят герой винаги носи със себе си своето павурче и пие от него. Това е неговият начин да се измъкне от проблемите си. Но смятам, че в този сезон заради всичко, което се случва около него, все пак ще съмуее да го остави.“

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.