От бранша уверяват, че драстично поскъпване на пакетите за почивка няма да има

Малко повече от месец остава до пристигането на първите туристи по родното Черноморие. Заради късния Великден тази година, от бранша по Южното Черноморие са готови да посрещат гости в хотелите си по-рано. Напомнят, че до края на март, все още можем да се възползваме от офертите за ранни записвания, които ще ни спестят пари от предвидените  средства за почивка тази година. 

Какво не знаем за минералното богатство на България

Добрата новина е, че драстично поскъпване на пакетите за почивка по Южното Черноморие няма да има. Поне това уверяват хотелиерите и обясняват, че цените ще са на миналогодишните нива, а там, където все пак ще има увеличение, то ще е с не повече от 5 %. Тази година първите туристи в Бургаски регион се очаква да пристигнат към края на април от Великобритания, а по-сериозен интерес към курортите ни се очаква за Великден, когато хотелите традиционно посрещат румънски и български гости.

99% от хотелските бази по Южното Черноморие тази година ще отворят за Великден. Празничните почивни дни ще поставят началото на новия туристически сезон. Целият бранш очаква спокоен и добър сезон.

Повече по темата гледайте във видеото. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase