22-годишният бизнесмен Георги Трифонов спечели гласуването във втората седмица и ще се изправи във финала срещу модела Бо и победителя от третата седмица

Нови четири кандидати се борят за място в Къщата на Big Brother. Това са боксьорът с рап талант Ивайло, майката на пет деца Живка, младата актриса Евру и талантливата поетеса Десислава. Зрителите имат възможност да подкрепят един от тях в приложението на NOVA PLAY до 12:00 часа на 5 октомври (събота).

Моделът Бо иска да влезе в Big Brother, за да предизвика себе си

Последната седмица от гласуването включва четири личности с интересни житейски истории. 46-годишната Живка от Разград е майка на пет деца и баба на трима внуци. Тя иска да влезе в най-популярната къща в България, за да привлече внимание към свой личен проблем, свързан с едно от децата ѝ. Единственият мъж в групата е рапърът Ивайло от Плевен. В момента той е необвързан, но не изключва да намери любов в Къщата. Необвързани са и другите две дами в групата - Евру и Десислава. Деси е поетеса и хиляди последователи следят творчеството й в социалните мрежи. 22-годишната актриса Евру говори открито за отношенията между мъжете и жените и за една от най-тежките загуби в живота си.

Млади и красиви: Нови 4 кандидати се борят за място в Big Brother 2024

Победител във втората седмица от гласуването е 22-годишният Георги Трифионов от Монтана, който се представя като млад милионер с успешен бизнес. Във финалния етап той ще се изправи срещу водача от първата седмица - модела от София Бо и събралия най-голямо одобрение от третата група - Десислава, Живка, Ивайло или Евру. Финалното гласуване ще бъде на 6 октомври (събота) и ще продължи 24 часа. Кой е победителят, който ще прекрачи прага на Къщата на Big Brother, ще разберем по време на премиерния епизод на 8 октомври от 21:30 часа по NOVA.

Дългоочакваното завръщане на едно от най-култовите предавания в българския ефир - Big Brother, силно развълнува феновете на формата. В най-обсъжданата къща ще влязат 16 ярки личности, представляващи различни обществени групи. В новия сезон зрителите ще имат повече власт от всякога, а шоуто ще посрещне още талантливия Башар Рахал и ослепителната Алекс Богданска, които ще влязат в ролята на водещи на социалния експеримент.

Кой е вашият фаворит от втората седмица - Десислава, Живка, Ивайло или Евру? Гласувайте в приложението на NOVA PLAY.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Редактор: Райна Аврамова