Зрителите избират кой ще бъде номинираният тази седмица чрез своя агент “Енигма”

Приключението за новите интригуващи участници в Big Brother започна с първо неочаквано предизвикателство. Голямата тема в първите часове за съквартирантите беше загубата на багажа им, а причината - решението на бармана Петър да лиши всички от лични принадлежности. Никой от тях обаче не подозира, че Петър е агент “Енигма” – човекът с тайна мисия, готов да изпълнява желанията на зрителите. Взривяването на куфарите на съквартирантите в двора на Къщата ги раздели на два лагера – на разбиращите решението на Петър и на недоумяващите как някой би могъл да остави 8 жени без личните им вещи.

Грандиозно завръщане на Big Brother в ефира на NOVA

Това не беше единственият обрат, който остави съквартирантите объркани. Те станаха свидетели на разговор в изповедалнята между Big Brother и Петър, в който стана ясно, че той ще бъде единственият човек, който може да номинира тази седмица. Така изборът кой да бъде застрашен от изгонване остава в ръцете на зрителите, а гласуването кого да номинира Петър продължава в приложението NOVA PLAY.

В Къщата се състояха и първите разговори по значими теми. Темата за еднополовите връзки раздели част от дамите. Ексцентричната Анджела и шармантната Ивонне защитиха позиция в подкрепа на своите приятели, без значение от техните предпочитания. От другата страна застана рапърката Косара, която не приема различните и тяхното желание да се изразяват.

Big Brother се завърна: Кои са новите съквартиранти в най-известната къща?

Бившият свещеник Марио и чаровната Кристи също проведоха дълбок приятелски разговор в двора на Къщата, в който той призна за най-голямото и тежко предизвикателство, с което се е сблъсквал в живота си - тежката диагноза на майка му. Фриволното поведение на Марио след влизането му в Къщата беше и причината той да иска да се изповяда пред Big Brother.

Как ще се развият отношенията между съквартирантите и коя ще бъде номинацията на агент “Енигма”?

Приключението Big Brother продължава в четвъртък, 10 октомври, oт 22:00 ч. само по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Редактор: Райна Аврамова