Напрежението в най-гледаната Kъща в България нараства

Разпалени номинации очакват зрителите в новия епизод на Big Brother, който ще бъде излъчен тази вечер след 22:00 часа по NOVA. В Къщата бушуват редица противоречия и те със сигурност ще повлияят върху това как ще гласуват съквартирантите.

Бившият свещеник Марио се оказа сам срещу всички. Той натрупа сериозни негативи заради непремерени изказвания по време на лайв излъчването в събота и провокативния си въпрос към „Мис Плевен“ Ванеса. Ще бъдат ли благосклонни съквартирантите към Марио или ще е сред първите, получили номинация за изгонване? - ще стане ясно в епизода тази вечер.

Big Brother: Виктор и Атижа спасиха бюджета на съквартирантите

С това обаче сблъсъците в Къщата не се изчерпват. Конфликт ще избухне и между двама доскоро близки съквартиранти - Петър и Георги. Агентът на зрителите „Енигма“ също не е застрахован от номинация и това ще го мотивира да търси различни варианти за оставане в риалити формата. Не е изключено дори да се възползва от породилото се напрежение между него и Георги в опит да промени нагласите на останалите.

Приключението Big Brother продължава тази вечер по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Гледайте подкаста “Голямата сестра” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Редактор: Райна Аврамова