Марио, Косара, Петър и Георги ще се борят за вота на зрителите в приложението на NOVA PLAY

Бившият свещеник Марио, рапърката Косара, любителят на музиката Георги и барманът Петър ще се борят за подкрепата на зрителите на Big Brother тази седмица. За номинираните с положителен вот може да се гласува в приложението на NOVA PLAY. В съботния елиминационен лайв един от тях ще напусне Къщата завинаги, превръщайки се в третия изгонен съквартирант по волята на зрителите.

Разпалени номинации в Big Brother тази вечер

Преди номинациите Виктор и Теодора разбраха от Big Brother дали са изпълнили тайните мисии, които получиха. Бургазлията не трябваше да говори с нея, въпреки че през изминалите седмици открито показваше привързаността си. В същото време тя трябваше да проведе разговор с него, за да изяснят защо културистът пренебрегва бившата гимнастичка. И двете мисии бяха провалени и Виктор и Теодора не успяха да спечелят имунитет един за друг.

Big Brother: Виктор и Атижа спасиха бюджета на съквартирантите

Съквартирантите научиха резултата от седмичната си мисия. Те успешно изпълниха предизвикателството на Big Brother да запазят непроменени или да намалят килограмите си, сваляйки 30 килограма от общото си тегло и ще разполагат с 90% от седмичния си бюджет. Очаквано единственият, който беше качил килограми е Петър, защото това пожелаха от него зрителите. Но успешното изпълнение на мисията към тях му коства номинация от съквартирантите. В събота предстои да стане ясно дали зрителите ще възнаградят своя агент „Енигма“ с подкрепата си и дали ще го спасят от изгонване.

Приключението Big Brother продължава в петък, 25 октомври, след 22:00 часа по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Гледайте подкаста “Голямата сестра” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Редактор: Райна Аврамова