Зрителите ще станат свидетели на разговора им в съботния епизод от 21:00 ч. по NOVA

Културистът от Бургас Виктор Ангелов ще се срещне с партньора на момичето, в което е влюбен - Теодора. Това ще се случи в съботния елиминационен лайв на Big Brother. Приятелят на Беба, както я наричат в Къщата, ще проведе разговор с Виктор, който завинаги ще промени отношенията между двамата съквартиранти.

Анджела: Бих участвала отново в Big Brother, но...

В събота ще стане ясно и кой ще е третият съквартирант напуснал Къщата по волята на зрителите. Те могат да подкрепят Марио, Косара и Георги в приложението на NOVA PLAY и да спасят своя фаворит от изгонване. Петър, или агент „Енигма“, се спаси от номинацията тази седмица след тайна мисия, в която участва поп-фолк дивата Атижа. Изглежда, че между нея и бармана се зараждат чувства, но по всичко личи, че певицата не е напълно сигурна в него.

Отпадналият съквартирант ще бъде гост в подкаста „Голямата сестра“, където ще отговори на всички въпроси, които вълнуват зрителите. Тази седмица в извънредния епизод на онлайн поредицата специален гост на водещата Елена Сергова беше провокативната Анджела, която напусна Къщата по медицински причини. Епизодът с нейното участие е достъпен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Big Brother: Застрашените от изгонване тази седмица

Как ще протече срещата между влюбения Виктор и партньора на Беба? Как ще се развият отношенията между Атижа и Петър? И кой ще напусне Къщата на Big Brother? - гледайте елиминационния лайв епизод на Big Brother в събота, 26 октомври, от 21:00 часа по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Гледайте подкаста “Голямата сестра” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Редактор: Райна Аврамова