В първото предаване за месец декември Национална лотария раздаде точно 52 750 лева

Тази седмица в първото предаване за месец  декември късметлиите, които застанаха зад линията за печалба на чисто нов автомобил в играта „На крачка от късмета“ са : Илина Каравелова от Пловдив, Антоанета Петкова от Варна и Тодор Младенов от София.  24-годишната варненка пресече първа финалната права и си тръгна от студиото с чисто нова френска кола. „Много ми хареса новата игра и бях сигурна, че аз ще спечеля колата“, разказа Антоанета след края на предаването.

В играта „Сейфове“ един срещу друг за печалба от 40 000 лева застанаха две дами Лалка Биринджиева от Асеновград и Роза Мартинова от Перник. Първа, два сейфа с червен знак „Х“, отвори Роза и тя напусна предаването със сумата от 3 250 лева. „Много съм щастлива, чувството да застанеш до Захари Бахаров и да играеш в Национална лотария е несравнимо“, сподели дамата след шоуто. Лалка успя да натрупа в първия кръг на играта 18 000 лева. Във втория кръг- „Златните сейфове“, тя започна с отваряне на знак „х2“, но на следващия си ход попадна на „Х“ и реши да се откаже. „Спечелените пари ще използвам на обзавеждане на жилището си и една част от тях ще заделя за близък в нужда“, разказа щастливката.

Тази събота най-големият късметлия в шоуто се казва Емилия Костадинова на 59 години от град Плевен. Тя изтегли карта номер 49 и получи шанс да играе в играта “MEGA JACKPOT” на Национална лотария. Тя определи сама сумата на своя джакпот с помощта на „Колелото на късмета“ – 100 000 лева. Медицинската сестра направи първата си грешка на 3-тата сфера, но реши да продължи своята игра. Смелостта на дамата и втората грешка в играта й донесе наградата от 7 500 лева. „Много се радвам , че участвах в предаването, емоцията е невероятна! Закупих своя билет от бензиностанция и той ме доведе тук. Спечелената награда ще използвам да зарадвам всички мои близки и ще сбъдна мечтата си – една приятна екскурзия“, сподели развълнувано Емилия.

Ако нямате късмета на щастливците, спечелили от телевизионното предаване Национална лотария или от моментните печалби, не пропускайте да регистрирате своите непечеливши билети, защото това може да ви донесе участие в новата игра „Взимам всичко, Разделям с теб!“. Тази седмица участие взеха Златка Марчева от град Куклен с билет „Лото +“ и Венцислав Станчев от София с билет „Сделка или не“. Златка изтегля златна топка със сума 2 000 лева, а Венцислав добави към общата сума още 2 500 лева. Така крайната им сума  се равнява на 4 500 лева. Те избраха схемата „Разделям с теб“ и си тръгнаха от Национална лотария с усмивки и равни печалби от по 2 250 лева.

Ако искате и вие да се озовете в студиото на Национална лотария и да спечелите една от големите награди, вижте как да го направите на страницата на предаването на novatv.bg.