Голямото съревнование за оставане в Къщата започна

Big Brother отново е приготвил интересни предизвикателства за Номинираните в Къщата.

В понеделник вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ - Денди се превръща в стилист на звездите, а Златка Райкова внася коледния дух в Къщата на Big Brother All Stars 2013

В понеделник вечер от 20.00 ч. зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на едно сериозно съревнование между Номинираните Маги Желязкова, Кирил Вълчев, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова. Малко преди финала всеки един от тях ще трябва да заблести в шоуто със своите качества и таланти, както никога досега.

Утре вечер Big Brother ще предложи предизвикателство на изтънчения поет Денди, с което да защити изградената представа за ценител и естет. В Изповедалнята интелектуалецът ще трябва да направи блиц коментар на ревю, организирано от останалите Съквартирантите в Къщата. Една от задачите му ще бъде да преобрази в рамките на 15 минути двамата най-безвкусно облечени участници.

С наближаването на коледните и новогодишните празници, Златка Райкова ще получи задачата да внесе добро настроение сред Съквартирантите. Тя ще се превърне в Снежанка и както подобава ще подари подарък на всеки един от участниците. Златка ще получи пълен чувал с изненади и сама ще трябва да реши как да зарадва всички звезди на Big Brother All Stars 2013.

Ще успеят ли Златка и Денди да се справят със задачите им и какви ще бъдат предизвикателствата на Маги, Киро и Златка Димитрова, ще разберете утре вечер 20.00 ч. по време на Елиминациите по Нова ТВ.