Очаквайте Калин Врачански, Цветана Манева, Веско Панталеев-Ешкенази и други, „Дикoff” започва в 16.00 ч. по Нова ТВ

Предаването „Дикoff” по Нова ТВ тази събота представя Володя Стоянов, Ованес Мелик-Пашаев, Калин Врачански, Веско Пантелеев-Ешкенази, Цветана Манева и историята на младите родители Динко и Нина, изгубили детето си при раждането. 

В предаването очаквайте пътуване из дебрите на македонската душа с Володя Стоянов и Сашо Диков, в което войводата на българския фолклор среща последния телевизионен самурай. 

И още - разговор за Русия, България и бъдещето на Европа с руския бизнесмен Ованес Мелик-Пашаев. Каква е българската действителност през очите на един потомък на князе, спечелил си прозвището „баща на съветския рок”?

Мъртвородените деца са биологичен отпадък. С тях се случва всичко, което се случва и с останалите биологични отпадъци – събират се, транспортират се и се изгарят. Изглежда просто, но дали е възможно да се обясни на двама млади родители, които са изгубили дъщеря си при раждането... Как се стига до семейната трагедия на Динко и Нина – тази събота в „Дикoff”. 

В предаването очаквайте и среща с Калин Врачански. Докато дамите въздишат, Сашо Диков и любимото момче от сцената ще поговорят по мъжки за нещата от живота – малко работа, малко любов, малко политика, малко изкуство. 

Брилянтният Веско Панталеев-Ешкенази ще разкаже що е то „първа цигулка”. Виртуоз, гений, музикален посланик на България, опитен цигулар, способен да докосне най-тънките струни в човешката душа. 

Броени дни преди 70-ата си годишнина една от най-обичаните български актриси – Цветана Манева – с равносметка на неизживяното и преживяното. 

В „Дикoff” в събота, 4 януари, от 16.00 до 19.00 ч. по Нова ТВ.