„Високосна година” поставя началото на романтичната вълна от 20.00 ч. по Нова

Нова телевизия ще зарадва зрителите за празника на любовта с премиерно заглавие. Силно начало на романтичната вълна ще постави премиерата на филма „Високосна година” с участието на Ейми Адамс и Адам Скот тази вечер от 20.00 ч.  Историята ще покаже на какво е способна една жена, за да сключи брак с любимия и как една любопитна ирландска традиция води след себе си до неочаквани случки, сърдечни вълнения и, разбира се, щастлив край.

Връзката между специалиста по вътрешен дизайн Ана (Ейми Адамс) и кардиолога Джереми (Адам Скот) е повече от хармонична. Разочарованието за нея започва тайно да се натрупва, когато за поредна година той не й предлага брак. Освен това на Джереми му се налага да замине за известно време в Ирландия. Ана остава в Америка, но замисля брилянтен и доста сложен за изпълнение план – да предложи брак на своя приятел на връх 29 февруари. Според ирландските обичаи, жените могат да си присвоят тази традиционно мъжка чест единствено в допълнителния ден от високосната година.

След редица перипетии Ана заминава за Дъблин. Намeрeнията й за годеж може и да се осъществят…, само че не с първоначалния й избраник.

Какво ще се случи, ще разберете тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

А романтичната вълна в ефира на телевизията ще продължи през уикенда с комедиите „Шеметна сделка” и  „Долу любовта”