Мултимедийна стена с ултра HD резолюция ще показва преките включвания от най-актуалните събития

След броени дни, точно на 24-ти февруари, Нова телевизия ще представи за първи път на зрителите новото студио на Новините на Нова, изцяло променената графична идентичност и новото лого на емисиите. Студиото е два пъти по-просторно, по-светло и уютно. Интериорът е модерен и изчистен, а основният цвят е белият – символизиращ обективността на новините. Новото лого на Новините на Нова, отразява важността, която новините имат за цялостната стратегия за развитие на телевизията, а цялостната графична идентичност извежда на преден план съдържанието. 

Точно в 19.00 ч. в понеделник новата двойка водещи Ани Салич и Николай Дойнов ще кажат „Добър вечер” на зрителите от новия „дом” на Новините на Нова. Създаването му е част от цялостната стратегия на Нова да стане Nо1 в новините в телевизионния ефир и интернет. Съвсем скоро на екран зрителите ще видят и другата нова двойка водещи Даниела Тренчева и Христо Калоферов. 
 
От новото студио водещите и репортерите на Новините на Нова ще имат възможност да реализират преки включвания от горещи точки и да показват и коментират актуални данни на нова и значително по-голяма мултимедийна стена с ултра HD резолюция. Чрез нея зрителите ще се запознават и с актуалната прогноза на Времето на Нова. 
 
Новините на Нова от 24-ти февруари, точно в 19:00 по Нова.