Потребителите записват и качват собствено видео навсякъде, за минути

Най-големият сайт за видео споделяне у нас – Vbox7.com, вече има свое мобилно приложение. За първи път в България потребителите ще могат да записват и качват собствено видео бързо и лесно, от всяко място през мобилно устройство. Единственото условие за това е да бъдат регистрирани в платформата и да използват своя личен профил.

От тази седмица едни от най-посещаваните и популярни категории като „Избор на редактора”, „Топ 40”, „Топ 40 авторски” и „Топ 40 БГ музика” ще бъдат с онлайн потребителите навсякъде. Приложението е налично за мобилни устройства с операционна система Android, както и за устройства със система iOS и е напълно безплатно. 

Достъпни за гласуване, споделяне и коментари ще бъдат всички видеа на Vbox7.com, като бърз и лесен е и достъпът до тематични категории като „Авто и спорт”, „Новини” и „Смях”. Изчистен дизайн и удобна навигация са част от предимствата на новия продукт. Средно 4 милиона гледания събират видеата във Vbox7.com на ден и средно 120 милиона гледания на месец. 

Приложението може да изтеглите безплатно от тук: за Android  и за iOS.