Певецът сподели очакванията си за шоуто за талантливи деца в „Събуди се”

„Отказвал съм на няколко предложения за подобни формати заради заетостта ми, но този път не можах да откажа на продуцента на шоуто Маги Халваджиян. Уважението ми към екипа на предаването не ми позволи да се откажа”, заяви Веселин Маринов в „Събуди се” по повод участието му като съдия в шоуто за деца-таланти „Големите надежди”, което стартира на 12 март по Нова.

Певецът дори е променил графика на пролетното си турне, за да се включи в журито на формата. Той няма да има концерти в сряда, когато се излъчват „Големите надежди” по Нова.

„Ние няма да бъдем жури. Няма да има оценки, дадени от нас, което е хубаво. Няма да опираме до състезателния характер на шоуто. Тук всичко опира до искреността, чистотата на детската душа. Затова се съгласих да участвам в това предаване като съветник”, обясни своята роля в шоуто Веселин Маринов.

Веселин Маринов очаква с нетърпение началото на шоуто. Неговият приятел - композиторът Красимир Гюлмезов, който участва в кастингите на „Големите надежди”, му споделил, че докато обикаляли страната, са срещнали изключително талантливи деца.

Кои са малките таланти, селектирани за участие в „Големите надежди”, ще разберете на 12 март от 20.00 ч. по Нова.

Какво още сподели Веселин Маринов за новия си албум „Островът на любовта” и неговото мнение за колегите му в журито на „Големите надежди” – Любо Киров и Дивна, вижте във видеото.